Balaton Étterem logó

Esküvő

Ideális esküvő helyszín...

A Tagore sétány gyönyörű fás és virágos környezetében elhelyezkedő épület és annak terasza kiválló alkalmat nyújt egy meghitt és romantikus hangulatú esküvő lebonyolítására, nem beszélve a kivételes panorámáról, ami közvetlenül a Balatonra nyílik. Teraszunkon vállaljuk a polgári szertartások teljeskörű lebonyolítását..

BEFOGADÓ KÉPESSÉG

Az étterem maximális befogadóképessége az esküvők alkalmával 100 - 120 fő. Attól is függ, hogy a terem széksoros vagy körasztalos elrendezésű. Több beltéri különteremmel is rendelkezik az étterem, illetve kordonokkal leválasztható saját terasszal, mely a vendégek érkezésekor OPEN BAR, könyöklő asztalok, illetve ceremónia helyszínéűl is szolgál.

ÉTEL ÉS ITALCSOMAGOK ÁRAI

Esküvői ital és étel menüsorokat egyedileg és személyes kívánság szerint alakítjuk ki, előzetes megbeszélések során árainkkal együtt.

ESKÜVŐSZERVEZŐ PARTNEREINK

Tapasztalt esküvőszervezőkkel dolgozunk együtt ezen események alkalmával, akik átveszik a szervezés terhét és mindent megtesznek azért, hogy a nagy nap a kezdetektől a végéig felejthetetlen legyen és zökkenőmentesen bonyolódjon le.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérem keressen minket személyesen éttermünkben vagy elérhetőségünkön, hogy személyre szabott ajánlatott tudjunk kialakítani az önök kívánsága szerint. Árajánlatot és konkrét ital, étel menüsorokat, csakis a személyes, email vagy telefonos megkeresés után áll módunkban összeállítani.

A Balaton Étterem csapata rendelkezésre áll mindenben, ami ahhoz kell, hogy az esküvő napja minden szempontból tökéletes legyen.